miercuri, 21 noiembrie 2007

Cratima te ajuta sa futi

Intri pe mIRC? Nu? Stiu, nu mai e la moda... Dar pe hi5 intri? Stiam eu! ;)

Ti s-a intamplat sa trimiti mesaje cu "ce face fetele" si sa primesti raspunsuri cu trimitere la origini? Sau mai rau, sa nu-ti raspunda? Noua nu. Noi facem acordul, punem cratima, si uneori stim ce sa le spunem. Iar fetele FAC si se SIMT bine...

Ti se intampla des sa vezi "daten..." urmat de "User ... has been banned on this hub"? Asta nu se intampla din cauza cuvintelor pe care le-am cenzurat, ci din cauza ca userii respectivi NU FOLOSESC CRATIMA. N-ai sa vezi niciodata "da-te-n..." urmat de ban. Deci sa va fie clar... clar?

Niciodata n-o sa ai parte de "esti prost" sau "nu stii sa vorbesti" pe mIRC/hi5 sau mai stiu eu ce, cata vreme vei folosi cratima si vei face acordul (testat si demonstrat). Succes la agatat!

Later edit: Pentru tipe... Mai bine mai bagati poze misto la profil decat sa scoateti perle fara cratima :)

3 comentarii:

Fili spunea...

Te asigur ca un "da-te-n pizda ma-tii", desi scris corect gramatical, iti va atrage acelasi ban ca si un "daten pizda lu mata" pe majoritatea huburilor. Mai ales ca foarte multe au ban automat, care cauta dupa "pizda" si nu dupa cratime prin text.
Cat despre "esti prost", chiar daca folosesti cratima si te apuci sa debitezi aiureli, tot o sa-l primesti la greu.
Asa ca gaseste un motiv mai bun pt cratima, motivele cu "cratima te ajuta sa te futi" sunt pentru prosti, care oricum or s-o puna ceva de genul "m-ai mergem si noi la o bere?"

Anonim spunea...

Nu stiu cat de adevarat este asta,tu spui "testat si demonstrat",eu te intreb:pe un esantion de cate persoane?Ca femeie niciodata n-ai sa dai atentie unui individ suspect doar pentru ca a fost luminat si a pus cratima la locul potrivit.
Am spus ca femeie,ca fetita recent iesita din scoala generala (pe care nu a frecventat-o ca se difuza RBD in timpul cursurilor) s-ar putea s-o "dea pe spate".
Oricum,e admirabil ca cineva inca mai promoveaza scrierea corecta!

Numai bine!

Eustake spunea...

Mie mi s-a intamplat sa nu iau ban scriind „ma-ta” in loc de „mata”, care putea fi pur si simplu un pronume de politete :)) fiindca nu are Ă, cu A.